Verdiepingsbijeenkomst Rijn-Maasmonding

De regio Rijn-Maasmonding nodigt geïnteresseerden uit voor een verdiepende bijeenkomst over het studiegebied op vrijdag 18 november 2022.

Zie de pagina Bijeenkomsten voor een overzicht van alle activiteiten.

Bericht van de regio-coalitie:

Inhoudelijk uitdiepen in regio Rijn-Maasmonding: Kennis en kennissen!

Reserveer alvast vrijdagmiddag 18 november (13.30 pm – 17 pm) voor een splendid view en bijeenkomst vanuit de 40-ste verdieping van gebouw De Rotterdam op de Kop van Zuid. 
Vanuit deze locatie is boeiend (over)zicht op een groot deel van het studiegebied (waar je in de ochtend misschien zelf doorheen bent gefietst).

Met circa 3 boeiende pitches door regiodeskundigen nemen we jullie vanaf 14 uur mee naar de hoogten en diepten van de casus in regio Rijn-Maasmonding. Toegezegd zijn bijdragen over de regionale hoogwaterproblematiek (Pieter Jacobs, programmamanager DPRD), Natuurverkenningen i.r.t. de Grote Wateren in ons gebied (Anna de Kluijver, ecoloog Programmatische Aanpak en Natuurambitie Grote Wateren) en een bijdrage vanuit havenperspectief (Marc Eisma, adviseur beleid, planning en milieu van het Havenbedrijf Rotterdam). Onze goed ingevoerde moderator (Annemiek Fontein, expert Landschap bij de gemeente Rotterdam) gaat in gesprek met de zaal, zodat kennisuitdieping kan plaatsvinden.

Voor deze bijeenkomst nodigen we onze regionale contactpersonen en regionale jury ook uit. We sluiten op tijd af met een bijpassende vrijdagborrel.

Kortom, dompel je onder, laat je meenemen op vlieghoogte en doe mee!

Praktisch: 
aanmelding graag via een mail (met je volledige naam + organisatie) aan Esma Hoogendijk: esma.hoogendijk@rws.nl
neem op 18/11 je ID mee (die toon je bij de balie van De Rotterdam) en gebruik de inloop vanaf 13.30 om tijdig op de 40-ste verdieping te arriveren!

foto: Peter Gooris

Deel

Andere berichten

Digitale Q&A Oostelijk Flevoland

Bring your own lunch-meeting! Dit is de kans om meer te weten te komen over de ontwerpopgave en de belangen van verschillende regiopartijen in Oostelijk Flevoland. Donderdag

Lees verder »