Rondleiding in Oostelijk Flevoland

De regio Oostelijk Flevoland nodigt geïnteresseerden uit om deel te nemen aan een rondleiding in het studiegebied op vrijdag 11 november 2022. Aanmelden kan tot uiterlijk 3 november.

Zie de pagina Bijeenkomsten voor een overzicht van alle activiteiten.

Bericht van de regio-coalitie:

We kijken met veel plezier terug op alle presentaties en de gesprekken die we na afloop van de kick off van de Eo Wijersprijsvraag mochten voeren over de opgave in Oostelijk Flevoland.  We maken graag onze belofte waar om voor degenen die overwegen zich in te schrijven voor ons gebied en degenen die het al zeker weten een rondleiding te verzorgen in het gebied. Deze rondleiding zal plaatsvinden op vrijdag 11 november 2022. Inloop met koffie op het provinciehuis van Flevoland is van 09:30-10:00 uur, waarna we in de bus stappen en jullie indrukken mee willen geven van het gebied. Rond 13:00 uur zijn we terug bij het Waterschap Zuiderzeeland waar we een lunch hebben en nog even na kunnen praten. Zowel het provinciehuis als het kantoor van Waterschap Zuiderzeeland liggen dicht bij NS station Lelystad.

Mocht je belangstelling hebben stuur dan uiterlijk 3 november een mail naar clifton.vanommeren@flevoland.nl met in de titel van de mail: Deelname rondleiding Oostelijk Flevoland – Eo Wijersprijsvraag. Graag in de mail de naam, e-mailgegevens en telefoonnummer van de deelnemers zodat we maandag 6 november het definitieve programma kunnen toesturen.  

We kijken uit naar je komst!

Erwin Zwaan (gemeente Dronten)
Natascha Krömer (gemeente Lelystad)
Stijn Kuipers (Rijksvastgoedbedrijf)
Ingrid Rozie (Waterschap Zuiderzeeland)   
John Visbeen (provincie Flevoland)

foto: Boerderij van de Toekomst, beeldbank Rijksvastgoedbedrijf, door Martijn Beekman

Deel

Andere berichten

Digitale Q&A Oostelijk Flevoland

Bring your own lunch-meeting! Dit is de kans om meer te weten te komen over de ontwerpopgave en de belangen van verschillende regiopartijen in Oostelijk Flevoland. Donderdag

Lees verder »