Online verdiepingsbijeenkomst Midden Zeeland

De regio Midden Zeeland nodigt geïnteresseerden uit om deel te nemen aan een online informatiebijeenkomst op dinsdag 22 november 2022. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@zwdelta.nl. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je de vergaderlink. 

Zie de pagina Bijeenkomsten voor een overzicht van alle activiteiten.

Bericht van de regio-coalitie:

Op 5 oktober jl. vond de kick-off plaats van de Eo Wijersprijsvraag 2022 – 2023. Wil je de regio Midden Zeeland nog beter leren kennen? Kom dan naar de online informatiebijeenkomst op dinsdag 22 november, we verwelkomen je graag! 

Graag nodigen we geïnteresseerde ontwerpteams uit voor een verdiepende bijeenkomst op dinsdag 22 november van 14.30 tot 16.00 uur over het studiegebied Midden Zeeland. Op deze online informatiebijeenkomst nemen we jullie mee in het bijzondere karakter van onze regio en de uitdagingen waar we voor staan. 

Alien Kok verzorgt namens het projectteam de aftrap van de bijeenkomst. Hierna introduceren Patrick Broekhuis en Marnix van Driel het studiegebied via een digitale tour. Samen met Jan Willem Bosch en Leo Adriaanse vertellen we meer over onze wensen om te komen tot een verbindend en beeldend perspectief. Een perspectief dat bijdraagt aan oplossingen voor een klimaatbestendige Zuidwestelijke Delta. Uiteraard kunnen we daarna met elkaar in gesprek en kun je vragen te stellen.

We hopen je op 22 november te ontmoeten! Wil je komen? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar secretariaat@zwdelta.nl. Kom je met een ontwerpteam? Geef dan de namen en e-mailadressen door van de teamleden die op 22 november aansluiten. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je van ons een vergaderlink. 

Heb je nog vragen? Ook die kun je mailen naar secretariaat@zwdelta.nl

Met vriendelijke groeten, 

Het projectteam Eo Wijers Prijsvraag Midden Zeeland, namens provincie Zeeland en het programma Zuidwestelijke Delta:

Patrick Broekhuis (provincie Zeeland)
Marnix van Driel (provincie Zeeland)
Alien Kok (programma Zuidwestelijke Delta)
Jan Willem Bosch (jurylid)
Leo Adriaanse (jurylid)

Westerschelde, foto: Edwin Paree

Deel

Andere berichten

Digitale Q&A Oostelijk Flevoland

Bring your own lunch-meeting! Dit is de kans om meer te weten te komen over de ontwerpopgave en de belangen van verschillende regiopartijen in Oostelijk Flevoland. Donderdag

Lees verder »